underlägg

En liten historia om Kickstarter och mitt smarta underlägg

Vad är det?

Ett brett underlägg i ek där man kan lägga sin te eller kaffesked bredvid samt att din mugg inte ”klistrar” sig fast i underlägget tack vare dom ventilerade strecken i som finns i designen.

Designen kom ursprungligen från min Kickstarter men visas i videon nedan i en lite enklare form. Men fungerar dock på samma sätt. Som sagt, Kickstartern. Efter att The Sofa module/couchmaster projektet inte gått som tänkt fick jag skala ner produktionen till något enklare i min verkstad och det fick bli vad jag först kallade för The ultimate coffee and tea mat. En design jag kunde tillverka lite mer av i min lilla verkstad.

Så jag gjorde en enkel video, tog lite bilder som beskrev vad produkten var för något och satte ribban realistiskt efter produkten, jag tänkte ju inte lägga hela mitt liv på det här konceptet men var såklart intresserad om det skulle finnas intresse för min produkt. Och att få fungera som en egen fabrik som tillverkar och säljer saker var en av mina stora drömmar, att kunna livnära sig på det sättet. Så 4000:- var en bra start tyckte jag, fick i slutändan in 9000:- , mer än vad jag begärde så jag kan inte klaga. Och jag lade inte speciellt mycket tid på att köra en kampanj på Facebook osv utan lade bara upp det på Kickstarter och mejlade lite relevanta hemsidor sen var det bara att vänta in resultatet mer eller mindre.

Du kan läsa hur du kan tillverka en själv på min engelska sida HÄR

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=dJA_A6e_xJk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *