Köpt – Triwa brasco & Triwa nevil – Översikt

Triwa Brasco & Triwa Nevil

Varför? För att det är dags att köpa en klocka, eller två!

Plus: Gillar den annorlunda men välbalanserade färg blandningen på klockorna

Brasco Specifikationer:
Färg: Blått, guld, sköldpadds/trä färg (finns även i fler varianter)
Urdiameter: (yttermått): 3,8 cm
Armband: Brunt läder, 2cm bred
Vattensäker: 5atm – klockan skall klara enstaka tillfällen i vatten

Nevil Specifikationer:
Färg: Ljusblått & ljusgult (finns även i fler varianter)
Urdiameter: (yttermått): 4,2 cm
Armband: Tyg, ca 2cm brett
Vattensäker: 5atm – klockan skall klara enstaka tillfällen i vatten

Triwa Brasco

Triwa Brasco

Triwa Nevil

Triwa Nevil

Köpt en Triwa Brasco och en Triwa Nevil. Varit sugen på att äga en Triwa klocka överlag, och när jag väl var i Nordstan råkade det bli så att jag köpte två stycken när jag ändå var i farten, fick en Brasco och en Nevil till ett bra paket pris, onödigt att inte passa på liksom. Kategoriseras nog inte direkt som prylar men dom är definitivt trevliga saker att äga, och jag har ingen mode kategori tyvärr. Hursomhelst, Triwa är för er som inte känner till det, främst ett svensk klockmärke (designar även solglasögon) som har gjort sig ett namn både nationellt och internationellt senaste åren för sin vågade men stilrena design, samt för att klockorna håller hög kvalité.
Brasco klockan jag köpt är en unisex klocka och passar för både kvinnor och män, dock skulle jag säga att färgkombinationen jag valt lämpar sig bättre för män. Urtavlan är något mindre än en Nevil men har fortfarande mycket pondus. Själva urverket är av hög kvalité och är tillverkad i japan. Mer info här:
http://calibercorner.com/miyota-caliber-0s21/
Armbandet är i läder och har snygga detaljer inristade inuti, prickarna är ej självlysande vilket jag tyckte var lite synd, men inget som egentligen påverkar något speciellt mycket. Dock har jag haft svårt att få fram info i vilket material och metall som används i urtavlan och knapparna etc. Snygg är den vilket som. Stilren klocka som lämpar sig för tillställningar och för kvällar där det skall konsumeras mycket whiskey :). Klädesplagg som jag tycker går bra ihop med klockan är stilrena plagg i blått, svart & beige. Exempel kan vara tex jeansskjorta, mörka slitna jeans, blårandig skjorta, vit t-shirt, kofta, cremefärgade chinos etc.

Triwa Brasco unboxing video

Nevil klockan jag köpt är en klocka som är tilltänkt att användas av män. Urverket är lagom stort och har bra med pondus. Armbandet i denna modell är gjort av är av tyg. Den populäraste varianten av Nevil klockan är petroleum varianten som har läder band, dock var jag sugen på att äga en klocka med tyg armband och det fick bli denna variant som blandar ljusblått och ljus gult som jag tycker ger klockan en sorts fräsch, somrig och marin look. Det är en snygg och annorlunda klocka som lämpar sig för tex sommarkvällar och festligheter. Klädes plagg som jag tycker går bra ihop med klockan är: lite färggladare skjortor, shorts, t-shirts. även stilrena skjortor med tex blåa ränder, fin byxor i blått, sweatshirts. Passar också med dova färger i och med sin synlighet.

Triwa Nevil unboxing video

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *